Hotel Cota 1200
Predeal

Str. Trei Brazi, nr. 64

Localizare

Hotel Cota 1200 se află la o altitudine de 1200 de metri, pe drumul ce duce către Trei Brazi.

Descriere HotelCota 1200Predeal

Hotel  COTA 1200 dispune de 16 camere dispuse în: 10 camere duble (4 camere cu pat dublu şi 6 camere twin), 3 apartamente (4 locuri), 3 camere twin la mansardă. Camerele duble pun la dispoziţie un pat dublu, baie proprie cu cabină de duş, televizor, telefon, minibar, două fotolii cu măsuţă pentru servit cafea, birou cu oglindă şi taburet precum şi balconul spaţios cu vedere spre pădure sau spre vârful Postăvarul. Apartamentele dispun de încă o cameră dotată cu un pat dublu, birou cu oglindă şi taburet, precum şi un balcon cu vedere spre vârful Piatra Mare. Camerele de la mansardă sunt camere twin şi dispun de baie proprie cu duş, televizor, telefon, minibar pentru răcoritoare şi birou cu oglindă.

Servicii gratuite: room-service, parcare iluminată de 20 de locuri cu supraveghere video, folosirea grătarului profesional, comandă taxi, table, rummy, monopoly, fluturaşi de informare.

Hotelul dispune de restaurantul cu o capacitate de 60 de locuri ce o fera o gamă variată de preparate, bar și terasă ce au o capacitate de 40 de locuri. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la dispoziție o sala de conferințe cu o capacitate de 40 locuri, amenajată corespunzător.

Facilităţi hotel

Bar Living Parcare Restaurant Room service Sală de conferinţe

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Predeal