Hotel Craiovița
Craiova

Calea Severinului, nr. 11

Localizare

Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, lângă Parcul Craiovița și la 5,5 km distanţă de centrul oraşului.

Descriere HotelCraiovițaCraiova

Hotelul Craiovița dispune de 40 de spații de cazare, structurate în: 10 camere single, 27 camere duble și 3 apartamente cu jacuzzi. Camerele sunt modern mobilate și dispun de: tv, telefon, internet, aer condiționat, frigider, baie proprie cu cabină de duș sau cadă, iar apartamentele dispun de jacuzzi.

Sunt puse la dispoziție 3 săli de restaurant, cu o capacitate de până la 500 de locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate. De asemenea, restaurantele pot fi folosite și ca săli de conferințe, putând fi amenajate corespunzător cu: sonorizare, videoproiector, flipchart și consumabile.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, cameră de bagaje, seif, teren de fotbal, parcare cu 70 de locuri, serviciu de închiriat limuzină.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Craiova