Hotel Cristal
Cluj Napoca

Str. Moldovei, nr.17

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă rezidențială, la 10 minute de Iulius Mall.

Descriere HotelCristalCluj Napoca

Hotelul Cristal are o capacitate de cazare de 20 de camere, mobilate cu bun gust și dotate cu: TV, minibar, telefon cu acces internațional, internet, baie proprie.

Restaurantul, cu o capacitate de 40 de locuri, oferă o gamă variată de mâncăruri românești regionale și preparate din bucătăria internațională, într-un cadru elegant. Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe sau seminarii este pusă la dispoziția clienților o sală de conferințe multifuncțională, cu o capacitate de 40 de locuri, fiind dotată corespunzător cu :ecran proiecţie, flipchart, televizor.

Momentele de relaxare se pot petrece la salonul "Beautiful Isis" ce oferă: saună, hidromasaj, fitness, masaj terapeutic și de ralaxare, precum și tehnici de recuperare medicală prin reflexoterapie.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Cristal
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie la cerere. Se pot percepe taxe.

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca