Hotel Dan
Bucuresti

Bld. Dacia, nr. 125, sector 2

Localizare

Hotelul se află la 15-20 de minute distanta de Aeroportul International Otopeni şi la 10 minute distanţă de Gara de Nord.

Descriere HotelDanBucuresti

Hotelul Dan dispune de 15 camere  structurate în: 7 camere cu pat matrimonial, 7 camere cu 2 paturi şi 1 studio cu terasă. Camerele sunt atent mobilate și cu următoarele dotări: TV - LCD, seif, aer condiţionat, radio cu deşteptător, telefon cu acces direct intern şi internaţional, minibar, facilităţi de preparare ceai şi cafea (din partea casei), baie cu cadă şi duş, uscător de păr, cosmetice de calitate, halat, internet wireless, seif.

Hotelul dispune de următoarele facilităţi: transport auto la și de la aeroport, room service 24h, recepţie 24h, curăţătorie, spălătorie, ziare şi reviste, pliante şi hărţi locale, închirieri auto, lift, detectoare fum, supraveghere video la recepţie, parcare auto supraveghetă video, seif la recepţie, plata cu cardul de credit (Visa, Mastercard).

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Room service Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti