Hotel Dana
Venus

Venus

Localizare

Hotelul este amplasat în zona central-sudică a staţiunii, la circa 400m distanţă de plajă.

Descriere HotelDanaVenus

Complexul hotelier Dana cuprinde hotelul Dana, căsuţe şi o frumoasă grădină interioară cu peste 200 specii de plante indigene şi japoneze. Complexul vă oferă condiţii de cazare moderne şi servicii ireproşabile.

Cazarea se face în 39 camere cu 2 paturi, 35 camere duble şi 8 garsoniere, toate fiind dotate cu mobilier modern, grup sanitar propriu cu uscător de păr, TV cablu, telefon, aer condiţionat.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, ce oferă un meniu diversificat, cu preparate din bucătăria româbească și cea internațională. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de până la 180 de locuri.

Pentru petrecerea timpului liber turiştii au la dispoziţie piscină exterioară pentru adulţi şi pentru copii, loc de joacă pentru copii, sală de fitness, bar de zi şi bar la piscină.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: transport bagaje, informaţii turistice, coafor, masaj, room service închirieri jocuri, parcare păzită.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Venus