Hotel Danubius
Sovata

Str. Trandafirilor, nr. 111

Localizare

Hotelul este amplasat la doar 500 de metri de lacul heliotermal Ursu.

Descriere HotelDanubius Sovata

Hotelul Danubius are o capacitate de cazare de 168 de camere. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, aer ondiționat, minibar, seif, baie proprie, balcon.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce își întâmpină oaspeții cu o gamă variată de meniuri cu specialităţi transilvănene şi internaţionale. Pentru conferinţe, traininguri sau recepţii este pusă la dispoziție o sală de conferințe, ce este dotată la standarde internaționale.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa, ce oferă: piscină, jacuzzi, sală de fitness, saună finlandeză, cu aburi și infrasaună. de asemenea, hotelul dispune și de o bază de tratament, parcare și un magazin cu suveniri.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

 • Hotel Pacsirta Sovata

  Pacsirta Sovata

  Str. Trandafirilor, nr. 85/A , Sovata
  La distanţa de 314 metri
« vezi toate hotelurile din Sovata