Hotel Deja Vu
Cluj Napoca

Str. Ion Ghica, nr. 2

Localizare

Hotelul este amplasat într-o zonă rezidențială, la 10 minute de centrul orașului.

Descriere HotelDeja VuCluj Napoca

Hotelul Deja Vu dispune de 14 camere structurate în: 7 camere tip Classic cu pat dublu sau matrimonial, 3 camere tip Deluxe cu pat matrimonial, 3 Suite și 1 Apartament VIP. Camerele sunt confortabile, mobilate în stil clasic și dispun de: TV, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, frigider, baie prorpie cu cadă sau cabină de duș cu uscător de păr, terasă.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 40 de locuri, ce oferă preparate delicioase. Hotelul dispune și de o cafenea cochetă ce servește o gamă variată de cafele. Este pusă la dispoziția clienților și o sală multifuncțională ce poate găzdui întâlniri de afaceri, şedinţe sau reuniuni.

Ca și obiective turistice se poate vizita: Grădina Botanică, Biserica Sfântul Mihail, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Muzeul Etnografic Transilvania, Muzeul de Artă.

Facilităţi hotel

Bar Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca