Hotel Del Mar
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul Del Mar este situat în zona sudică a staţiunii, în apropiere de Aqua Parc, la circa 90 m de plajă.

Descriere HotelDel MarMamaia

Hotelul are o capacitatea de cazare de 90 de camere dispuse în: 67 de camere duble standard,8 Double Executive, 2 Executive Suite, 2 V.I.P. Suite, 6 Senior Suite și 5 Junior Suite. Camerele sunt spaţioase şi confortabile și dispun de: aer condiţionat, TV, minibar, seif, baie cu cabină de duş, balcon, uscător de păr, telefon, acces pe bază de cartelă.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, situat la ultimul etaj, are o capacitate de 120 de locuri și oferă un meniu variat cu specialități din bucătăria națională și cea internațională. Sala de conferințe are o capacitate de 200 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată cu: videoproiector, flipchart magnetic, sistem de sonorizare, microfoane wireless, internet wireless.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: seif la recepţie, cameră pentru bagaje, parcare, acces la internet în toate spaţiile publice ale hotelului, sală de fitness, saună, masaj.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia