Hotel Delpack
Timisoara

Str. Glad, nr 51-53

Localizare

Hotelul este situat în centrul vechi, într-o zonă liniștită, la doar 3 minute de Gara de Nord.

Descriere HotelDelpackTimisoara

Hotelul Delpack are o capacitate de cazare de 80 de locuri dispuse în: camere single, double, apartamente junior și apartamente de lux. Fiind construit într-un stil cubist, camerele sunt luminoase, cu un design sofisticat și dotate cu: internet wirless, telefon cu acces internațional, telefon, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr. Apartamentele situate la penhouse sunt inconjurate de o terasă ce oferă o panorama superba a orașului.

Restaurantul își întâmpină oaspeții într-o ambianță plăcută cu cele mai rafinate delicatese din pește, fructe de mare, salate din cele mai exotice fructe, dar și mâncare tradițională românească. Conferințele, seminariile sau diversele evenimente se pot organiza în sala de conferințe, cu o capacitate de 80 de locuri, dotată corespunzător: telefon, internet, retroproiector, TV, video, DVD, radio. Clienții își pot parca autoturismele în parcarea proprie, ce are 20 de locuri situate în garajul interor al hotelului.

Momentele de relaxare se pot petrece la centru SPA, ce oferă: piling corporal, masaje cu roci vulcanice, relaxarea pe baza cromoterapiei sau aqaterapiei, saună finladeză, jacuzii cu hidromasaj.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara