Hotel Delta
Jupiter

Jupiter

Localizare

Hotel Delta 3* este situat în partea sudică a staţiunii Jupiter, aproape de intrarea în staţiunea Cap Aurora, la circa 50m distanţă de plajă.

Descriere HotelDeltaJupiter

Hotelul Delta a avut parte de numeroase îmbunătăţiri în ultimii ani, în prezent oferind condiţii foarte bune de cazare şi numeroase facilităţi pentru petrecerea timpului liber, atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

Cazarea se face în 190 camere cu pat dublu, 135 camere cu două paturi și 5 apartamente, toate utilate cu mobilier nou, TV cablu, frigider, telefon, aer condiţionat, baie proprie cu duş, balcon. 

Hotelul oferă oaspeţilor un restuarant principal cu bucătărie românească, terasă cu bucătărie pescărească şi pizzerie, terasă cu bucătărie italiană și bar de zi. Pentru organizarea de conferințe sau team building-uri sunt puse la dispoziție 5 săli de conferințe, cu o capacitate de până la 250 de locuri.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, seif la recepție, servicii de secretariat, informații turistice, parcare păzită, rent a car, schimb valutar. Pentru cei mici, hotelul dispune de un parc de joacă ce oferă: tobogane cu apă, traseu cu obstacole, teren de fotbal gonflabil.

Facilităţi hotel

Bar Living Loc de joaca Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Jupiter