Hotel Diana
Baile Herculane

Str. Complexelor, nr. 8

Localizare

Hotelul este amplasat la 250 m de centrul stațiunii.

Descriere HotelDianaBaile Herculane

Hotelul Diana oferă 220 de spații de cazare dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt mobilate elegant și dispun de: tv, telefon, internet WI-FI, minibar, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr, iar apartamentele au cadă cu hidromasaj.

Restaurantul dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Cele două săli de restaurant pot fi transfomate și în săli de conferințe, fiind dotate cu: sistem de sonorizare, videoproiector, flipchart și consumabile.

Momentele de relaxare și răsfăț se pot petrece la centrul Spa&Wellness, ce oferă: piscină interioară, saună, baie de aburi, jacuzzi, sală de fitness, masaj. De asemenea, hotelul dispune și de o bază de tratament proprie unde se pot trata diverse afecțiuni: afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos periferic (paralizii, pareze), afecțiuni ale aparatului respirator, afecțiuni ale ochilor, boli digestive, afecțiuni ginecologice, diabet zaharat, sindrom supraponderal.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Baile Herculane