Hotel Dorna
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este amplasat în zona central-nordică a staţiunii, la aproximativ 100m de plajă şi are vedere spre lacul Siutghiol şi Marea Neagră.

Descriere HotelDornaMamaia

Capacitatea de cazare este de 141 camere duble și 4 apartamente, cu vedere la mare sau spre lac. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV cablu, telefon internaţional, frigobar, aer condiţionat, seif, mobilier nou şi elegant, baie proprie cu cadă și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu are o capacitate de 150 de locuri, ce servește o gamă variată de preparate. Pentru team building-uri sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 35 de locuri, fiind dotate corespunzător: video proiector, flipchart, ecran, internet.

Sunt oferite și o serie de servicii gratuite, precum: informații turistice, păstrarea obiectelor de valoare, cameră pentru bagaje, apel de trezire la ora solicitată, piscină, internet wireless, comenzi taxi. Lângă hotel se află terenuri de minigolf, de tenis şi un loc de joacă pentru copii.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia