Hotel Dumbrava
Bacau

Str. Dumbrava Roşie, nr. 2

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, într-o zonă liniștită, ferită de agitația cotidiană.

Descriere HotelDumbravaBacau

Hotelul Dumbrava dispune de 41 de spații de cazare la 4 stele, structurate în: 7 camere duble twin, 28 de camere duble matrimoniale și 6 apartamente, iar spațiile de cazae la 3 stele sunt dispuse în: 3 suite, 8 camere duble matrimoniale, 41 de camere duble twin si 3 camere single. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dispun de: tv, internet wireless, telefon, aer condiționat, minibar, baie proprie cu uscător de păr, halat și papuci de baie, iar apartamentele sunt dotate cu jacuzzi.

Restaurantul hotelului, cu o capacitate de 170 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice și dejunuri de afaceri. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri sunt puse la dispoziție două săli de conferințe, dotate la standarde internaționale.

Pentru relaxare oaspeții pot folosi sala de fitness și sauna sau pot face un masaj. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, spălătorie, cameră pentru bagaje, seif la recepție, servicii de curierat, parcare supravegheată, transfer la/de la aeroport.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bacau