Hotel Edelweiss
Poiana Brasov

Str. Poiana Soarelui, nr. 162

Localizare

Hotelul este situat în apropierea telefericului, a pârtiei de ski şi a patinuarului.

Descriere HotelEdelweissPoiana Brasov

Hotelul Edelweiss este inaugurat în decembrie 2005 şi omologat la 4 stele.

Hotelul dispune de 29 de camere, repartizate astfel: 13 duble standard, 3 dublu Premier, 2 duble Lux, 2 garsoniere, 4 apartamnete Lux, 4 apartamente Family şi un apartament prezidenţial. Fiecare cameră este dotată cu LCD, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internaţionale, internet, dusuri şi căzi cu hidromasaj, minibar, acces pe bază de cartelă electronocă, seif, uscător de păr.

Ca si facilităţi hotelul oferă: bar, terasă, camere cu balcon,  lift, spălătorie/călcătorie, închiriere echipamente de ski, saună, bazin jacuzzi, parcare pentru 80 de locuri, cameră şi cutii de valori, serviciu de pază şi sistem de securitate propriu, comisioner bagaje. Sala de conferinţe dispune de 75 de locuri fiind dotată cu instalaţie de sunet modernă, video, flipchart..

Restaurantul este situat la parteul hotelului, are 54 de locuri şi este structurat în 2 saloane: salon Serra, cu o capacitate de 24 de locuri şi salon Classic, cu o capacitate de 30 de locuri.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Poiana Brasov