Hotel Eden
Predeal

Str. Neagoe Basarab, nr. 7

Localizare

Hotel Eden 3* este localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii din staţiunea Predeal.

Descriere HotelEdenPredeal

Capacitatea complexului este de 32 camere, în cazul grupurilor mari aceasta putând fi suplimentată până la 150 camere. Complexul este alcătuit din hotel şi 2 vile, aflate în aceeaşi incintă, unite de o terasă-restaurant acoperită. Camerele sunt modern decorate, dispun de TV cu diagonală mare, minibar, uscător de păr, telefon, internet wireless gratuit şi baie proprie.

Restaurantul este elegant şi are o capacitate de 150 locuri, terasă - restaurant de 250 locuri, iar barul - internet cafe, 30 locuri. Restaurantul dispune şi de un separeu intim, cu o capacitate de până la 50 locuri.

Sălile de conferinţe, 5 la numar, sunt ideale pentru orice eveniment cu capacități de 10, 35, 50, 100 respectiv 200 de participanţi, au lumină naturală și mobilier modular, astfel garantând succesul întrunirilor dumneavoastră.

Complexul dispune de un teren de sport multifuncțional, ultramodern, cu nocturnă ( fotbal, tenis de picior, baschet, handbal) și un loc de joacă spațios pentru copii, safe depozit, garderobă ski.

Facilităţi hotel

Bar Living Loc de joaca Restaurant Sală de conferinţe TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Predeal