Hotel Elite
Oradea

Str. I.C. Brătianu, nr. 26

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, lângă parcul I.C. Brătianu.

Descriere HotelEliteOradea

Hotelul Elite are o capacitate de cazare de 30 de spații de cazare dispuse în: 3 camere single de lux, 7 camere single și 20 camere double. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: tv, telefon, aer condiționat, minibar, baie cu cabină de duș și uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurant sau pe terasă, acesta oferind o gamă variată de preparate din bucătăria românească, italiană și internațională. Pentru momentele de relaxare hotelul dispune de o piscină în aer liber, masaj și saună.

Hotelul oferă și o serie de servicii, precum: room service, cameră pentru bagaje, spălătorie, internet WI-FI, păstrarea obiectelor de valoare în seif, expedieri corespondență, parcare, transfer la aeroport, xerox, închiriere video.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Oradea