Hotel Emma Est
Craiova

Str. Calea București, nr. 82A

Localizare

Hotelul este situat la doar 5 minute de aeroport și la 7 minute de centrul orașului.

Descriere HotelEmma EstCraiova

Hotelul Emma Est are o capacitate de cazare de 59 de locuri dispuse în: 25 camere single, 6 camere double, 9 camere matrimoniale și 2 apartamente. Camerele sunt spațioase, confortabile și dotate cu: tv, telefon, internet, minibar, sistem de climatizare, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, la cerere.

Restaurantul își întâmpină oaspeții într-o atmosferă ambientală cu un meniu  bogat în specialități culinare românești și internaționale. Pentru seminarii, prezentări sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, dotată la standarde internaționale: video proiector, flip-chart, ecran de proiecție, microfoane fixe/mobile, sisten de sonorizare, fax, copiator, internet cablu și wireless.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: cameră pentru bagaje, seif la recepție, apel de trezire la ora solicitată, servicii de corespondență, paracare privată, comenzi taxi, informații turistice, reviste și ziare la recepție.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Craiova