Hotel Esplanada
Tulcea

Str. Portului, nr. 1

Localizare

Hotelul este situat pe malul Dunării, lângă faleză.

Descriere HotelEsplanadaTulcea

Hotelul Esplanada dispune de 104 spații de cazare structurate în: 63 de camere twin, 25 de camere matrimoniale, 12 camere matrimoniale executive și 4 junior suite. Camerele sunt spațioase, cu  mobilier în stil clasic și dotate cu: TV LCD, telefon, internet prin cablu și Wi- Fi, minibar, birou de lucru, facilități de pregătire ceai/cafea, baie proprie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 350 de locuri, ce oferă preparate delicioase din bucătăria românească și cea internațională. Cele 3 săli de conferințe, cu o capacitate de la 25 la 150 de locuri, pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate la standarde internaționale: videoproiector, ecran, flipchart, sistem de sonorizare, wireless, aer condiționat, sală Coffee Break.

Pentru momentele de relaxare hotelul pune la dispoziție: saună, jacuzzi, sală de fitness, rummy, table, sah, carti. De asemenea sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, servicii de secretariat, seif la recepție, cameră pentru bagaje, parcare supravegheată video.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora12:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

 • Hotel Rex Tulcea

  Rex Tulcea

  Str. Toamnei, nr. 1 , Tulcea
  La distanţa de 2 km
 • Hotel Delta 4 Tulcea

  Delta 4 Tulcea

  Str. Isaccei, nr. 2 , Tulcea
  La distanţa de 2 km
 • Hotel Wels Tulcea

  Wels Tulcea

  Băltenii de Sus, Comuna Bestepe , Tulcea
  La distanţa de 18 km
« vezi toate hotelurile din Tulcea