Hotel Ferdinand
Baile Herculane

Piața Hercules, nr. 1

Localizare

Hotelul este amplasat pe într-o zonă liniștită a stațiunii.

Descriere HotelFerdinandBaile Herculane

Hotelul Ferdinand oferă 50 de spații de cazare dispuse în 45 de camere duble și 5 apartamente. Camerele sunt mobilate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet WI-FI, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr și cosmetice.

Restaurantul, cu o capacitate de 84 de locuri este ideal pentru evenimente organizate de companii sau clienți individuali, cine romantice sau dejunuri de afaceri. În sezonul cald mesele pot fi servite și în grădina de vară cu foișoare, unde se pot organiza și grătare. Sala de conferințe are o capacitate de 100 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotată cu: flipchart, video proiector, retroproiector, ecran de proiecție, instalație de sonorizare, internet wireless.

Hotelul dispune și de o bază de tratament ce oferă diverse proceduri terapeutice, precum: aerosol, hidroterapie, electroterapie, kinetoterapie, parafină, gimnastică medicală la piscina de relaxare sau sala de fitness. De asemenea, hotelul dispune și de un miniclub pentru copii, cu spații de joacă.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Baile Herculane