Hotel Flora
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul Flora este situat în zona central - sudică a staţiunii Mamaia, în apropiere de clubul Melody.

Descriere HotelFloraMamaia

Hotel Flora ofer 700 de locuri de cazare dispuse în 280 de camere duble si 26 de apartamente, majoritatea camerelor au vedere la mare. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, internet wireless, minibar, telefon, sistem de climatizare şi grup sanitar propriu cu duș.

Hotelul dispune de restaurant cu o capacitate de până la 600 de locuri, ce servește o gamă variată de preparate românești și internaționale. Mesele pot fi servite și pe terasă, cu vedere spre mare.

De asemenea, hotelul mai are şi o sala de conferinţe cu 200 de locuri, echipată cu mobilier nou şi modern, încălzire, aer condiţionat, sonorizare, precum şi un punct farmaceutic, asistenţă medicală, vânzare articole foto, păstrarea obiectelor de valoare la recepție, stand de vânzare a presei, parcare păzită.

Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor o piscină cu apă de mare, amenajată cu şezlonguri şi umbrele, o minunată gradină interioară cu fântâni arteziene.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia