Hotel Fortuna
Eforie Nord

Aleea Perla Mării, nr. 9

Localizare

Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, la 10 minute de plajă.

Descriere HotelFortunaEforie Nord

Hotelul oferă 157 de spații de cazare dispuse în: 49 camere twin, 100 camere cu pat matrimonial și 8 apartamente. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, sistem de climatizare, baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Accesul în camere se face pe bază de cartele electromagnetice.

Masele se pot servi la restaurantele din apropiere, în regim de bonuri valorice, acestea fiind emise de receptia hotelului. Turiştii cazaţi la hotel Fortuna pot beneficia de bar de zi, ce oferă o gamă variată de băuturi alcoolice, cokteiluri, răcoritoare, fresh-uri, îngheţată. În cadrul recepţiei este amenajat un bussines corner cu fotolii reconfortante, măsuţă şi laptopuri. Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa ce oferă: saună, masaj, jacuzzi și sală de fitness.

Sunt oferite și o serie de facilităţi pentru copii: loc de joacă exterior, grădiniţă pentru copii în interiorul hotelului (cu animale de pluş, cărţi de poveşti, desene animate), echipă de animatori pentru cei mici care organizeaza diverse jocuri.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Fortuna
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora16:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 30 de zile înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Facilități pentru copii în cameră dublă: se pot caza maxim 2 adulți și 2 copii (este gratuit pentru copiii cu varstele până în 15 ani); dacă unul din copii are vârsta cuprinsă între 15-18 ani, va fi tarifat la 50% din valoarea unui loc, cu pat suplimentar asigurat; pentru al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani, se tarifează 30% din valoarea unui loc, fără pat suplimentar; în camera dublă se acceptă un singur pat suplimentar (50% din valoarea unui loc de cazare). Facilități pentru copii în apartament: în apartament se pot caza maxim 3 adulți și 2 copii ( cazarea este gratuită pentru copiii cu vârstele până în 15 ani); pentru 2 copii cu vârstele cuprinse între 15-18 ani, cazați cu 2 adulți, cazarea este gratuită; dacă cei doi copii au vârstele cuprinse între 15-18 ani, se va tarifa pentru fiecare 50% din valoarea unui loc, cu pat suplimentar asigurat; în apartament se acceptă maxim două paturi suplimentare.

 • Animalele de companie

  Nu este permis accesul cu animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mastercard

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Eforie Nord