Hotel Gema
Brasov

Str.Vulturului, nr.3

Localizare

Hotelul este poziționat aproape de centrul orașului și de principalele obiective turistice.

Descriere HotelGemaBrasov

Hotelul Gema are o capacitate de cazare de 30 de locuri dispuse în 15 camere duble. Camerele sunt spațioase,amenajate cu bun gust și o deosebita atenție pentru detaliile ce asigură o atmosferă confortabilă, dotate conform standardelor în vigoare cu: minibar, telefon, TV cablu, internet wireless, baie proprie cu cadă/cabină duș, balcon (cu excepția camerelor de la mansardă).

Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu o capacitate de 40 de locuri sau pe terasa acoperită, unde se oferă meniuri din bucatăria internațională și tradițional românească. Hotelul pune la dispoziție o sală de conferințe, special amenajată pentru întâlnirile de afaceri și parcare supravegheată video în permanență.

Hotelul oferă o serie de servicii gratuite: păstrarea obiectelor de valoare, trezirea la ora solicitată, asigurare de ziare și reviste în holul hotelului, informații turistice, comenzi taxi. De asemenea oferă și o serie de servicii contra cost precum: spălătorie, servicii de secretariat (transmitere mesaje,xerox,fax,email) și curierat.

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Plată cu cardul Room service Schimb valutar Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Brasov