Hotel Golden Beach
Eforie Nord

Str. Dezrobirii

Localizare

Hotel este situat în zona centrală a staţiunii, la circa 100 m de mare.

Descriere HotelGolden BeachEforie Nord

Hotelul Golden Beach este amplasat în apropierea tuturor punctelor de interes (restaurante, magazine, cluburi) şi oferă turiştilor facilităţi de ultimă generaţie pentru confortul şi siguranţa acestora.

Deschis tot timpul anului, hotelul oferă 28 de spaţii de cazare dispuse în: 16 camere duble, 6 camere single şi 6 apartamente. Camerele sunt dotate cu mobilier nou, grup sanitar propriu cu duş sau cadă, frigider, TV cablu, minibar, aer condiţionat, telefon, internet wireless, balcon. Accesul în camere se face pe bază de cartelă.

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor restaurant cu bar şi terasă, cu o capacitate 70 locuri, ce oferă o gamă diversificată de preparate și băuturi. Pentru organizarea de team building-uri sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferinţe, amenajată corespunzător. Sunt oferite și o serie de facilități, precum: parcare proprie, farmacie, casă de schimb valutar, iar la cerere se organizează excursii/plimbări cu vaporul, trăsura și sanie.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Tarife Hotel Golden Beach
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora18:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  -

 • Copii şi paturile extra

  Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare și mic dejun. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani beneficiază de cazare gratuită și achita 50% din valoarea micului dejun. Micul dejun este în valoare de 25 lei/persoană. Copiii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani achită 50% din valoarea unui loc și beneficiază de pat pliant și mic dejun.

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Eforie Nord