Hotel Golden Tulip Ana Dome
Cluj Napoca

Str. Observatorului, nr. 129

Localizare

Hotelul este situat la 10 minute de centrul orașului.

Descriere HotelGolden Tulip Ana Dome Cluj Napoca

Hotelul Golden Tulip Ana Dome dispune de 109 spații de cazare. Camerele sunt confortabile, amenajate modern și dotate cu: TV LCD, telefon cu acces internațional, aer condiționat, minibar, seif, baie cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie.

Restaurantul își întâpină oaspeții cu preparate delicioase ale bucătăriei românești și internaționale. Timpul liber se poate petrece alături de prieteni la bar, savurând din delicioasele preparate din cafea, ceaiuri aromatice și cocktail-uri delicioase. Centrul de conferințe dispune de 4 săli ce pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate cu: instalație de sonorizare și microfoane mobile, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, internet wireless. Momentele de relaxare se pot petrece la saună, masaj sau sala de fitness.

De la hotel se ajunge cu ușurință la Grădina Botanică, Observatorul Astronomic sau Centrul Comercial Sigma, stația de autobuz fiind chiat vizavi de hotel.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora13:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca