Hotel Grand Hotel Italia
Cluj Napoca

Str. Vasile Conta, nr. 2

Localizare

Hotelul este amplasat într-un cartier rezidențial, la 5 km de gară și la 20 de minute de aeroport.

Descriere HotelGrand Hotel ItaliaCluj Napoca

Prin amplasarea și calitatea serviciilor oferite, hotelul este locul ideal atât pentru turismul de afaceri cât și pentru relaxare.

Hotelul Grand Hotel Italia are o capacitate de cazare de 187 de camere confortabile, amenajate elegant și dotate cu: TV LCD, telefon, internet, birou de lucru, minibat, aer condiționat, seif, baie cu cabină de duș și jacuzzi.

Pentru servirea meselor și organizarea evenimentelor, hotelul dispune de 3 restaurante ce își întâmpină oaspeții cu specialități culinare din bucătăria italiană și cea internațională. Pentru organizarea seminariilor, conferintelor sau întâlnirilor de afaceri sunt puse la dispoziție 14 săli de conferințe, cu o capacitate de la 10 la 1000 persoane, fiind dotate la standarde internaționale. de asemenea, hotelul dispune și de un bar ce oferă o gamă variată de băuturi fine și o terasă cu piscină.

Pentru momentele de relaxare hotelul dispune de un centru Spa&Wellness, ce oferă: sală de sport, saună, masaj, jacuzzi, piscină.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Grand Hotel Italia
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii sub 2 ani beneficiază de gratuitate la cazare. Splimentul pentru pătuţ copil este 10 euro/noapte. Tariful pentru pat suplimentar este 25 euro/noapte.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie la cerere. Se pot percepe taxe.

 • Cărţi credit acceptate:

  American Express, Visa, Master Card, Maestro, CartaSi

 • Include taxele de stațiune
Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Cluj Napoca