Hotel Grand Hotel Severus Resort & Spa
Zalau

Bld. Mihai Viteazu, nr. 58

Localizare

Hotelul este amplasat la 1 km de centrul orașului.

Descriere HotelGrand Hotel Severus Resort & SpaZalau

Hotelul Grand Hotel Severus Resort & Spa oferă 35 de spații de cazare dispuse în: 10 camere matrimoniale, 15 camere twin, 3 apartamente Lux, 2 apartamente Standard și 5 apartamente Junior. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu cadă sau cabină de duș și uscător de păr, accesul făcându-se pe bază de cartelă magnetică.

Mesele se pot seri în restaurantul propriu, cu o sală de 80 de locuri și una cu 500 de locuri, ce își întâlmpină oaspeții cu un meniu diversificat, într-o atmoferă relaxantă. Cele două săli de conferințe au o capacitate de 80 și 25 de locuri și pot găzdui diverse evenimente, fiind dotată corespunzător.

Momentele de răsfăț și relaxare se pot petrece la centrul Wellness&Spa, ce oferă: sală de fitness, piscină acoperită, saună finlandeză și jacuzzi.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Zalau