Hotel Grand
Eforie Nord

Str. Republicii, nr.1

Localizare

Hotelul este amplasat 150 m de plajă.

Descriere HotelGrandEforie Nord

Hotelul Grand este construcţie relativ nouă şi oferă oaspeţilor săi spaţii moderne de cazare în apropierea plajei.

Hotelul dispune de 50 de spații dezare, structurate în: camere duble, twin, triple, apartamente şi duplexuri, dotate cu: aer condiţionat, internet wireless, baie proprie cu cabină de duş cu hidromasaj şi uscător de păr, TV cablu, minibar. Apartamentele au în plus canapea extensibilă în living. Camerele de la etaj au balcon iar accesul se face cu cartelă magnetică.

Masa poate fi servită în restaurantul propriu, cu o capacitate de 170 locuri, oferind o gamă variată de preparate. Turiştii mai au la dispoziţie un bar ce oferă băuturi și cocktailuri delicioase și o terasă în aer liber. Pentru întâlnirile de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe cu toate dotările necesare unei întâlniri de succes. Momentele de relaxare se pot petrece la: saună umedă sau uscată, jacuzzi, sală de fitness, masaj, piscină şi salon de înfrumuseţare.

Hotelul dispune și de o bază de tratament, unde se pot trata: afecţiuni ale aparatului locomotor, respirator, dermatologice, ginecologice prin băi cu sare, băi de nămol, băi de plante, împachetări cu nămol generale si parţiale, aplicaţii de parafină, băi galvanice, afuziuni alternante-duşuri, electroterapie, ultrasonoterapie, magnetoterapie, elongaţii vertebrale, fototerapie, aerosoloterapie, kinetoterapie.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Grand
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
  • Tarifele includ mic dejun
  • Cazare

    De la ora16:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Eforie Nord