Hotel Grandis Apulum
Mioveni

Bld. Dacia, nr. 14 A

Localizare

Hotelul este situat aproape de Uzinei de Autoturisme Dacia.

Descriere HotelGrandis ApulumMioveni

Hotelul Grandis Apulum are o capacitate de cazare de 25 de camere dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt confortabile, amenajate cu bun gust și dispun de: TV LCD, telefon, internet wireless sau prin cablu, aer condiționat, minibar, baie proprie cu cabină de duş cu saună, hidromasaj și uscător de păr.

Restaurantul, cu o capacitate de 160 de locuri, dispune de o locație elegantă și oferă preparate diverse, atât din bucătăria românească, cât și internațională, vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Sala de conferințe are o capacitate de 70 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, diind dotată cu: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, internet WIFI/Lan, aer condiționat, telefon.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul Spa, ce oferă: saună, jacuzzi și masaj. De asemenea, hotelul mai dispune de biliard, șah, table și bridge.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944