Hotel Griff
Zalau

Str. Crișan, nr. 21

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, la 10 minute de gară.

Descriere HotelGriff Zalau

Construit în stil clasic îmbinat cu cel modern, oferind serviciile oferite sunt la nivel de 4 stele hotelul este ideal pentru turismul de business, tranzit sau agrement.

Hotelul Griff dispune de 25 de spații de cazare, structurate în: 19 camere matrimoniale, 4 camere twin și 2 apartamente. Camerele sunt decorate într-un stil minimalist și oferă facilități moderne, precum: TV LCD, telefon, internet wireless, radio, birou de lucru, climatizare, minibar, seif, baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, halat și papuci de baie.

Mesele se pot servi în restarantul propriu, cu o capacitate de 80 de locuri, ce oferă p gamă variată de preparate, într-o atmosferă elegantă. Pentru întâlnirile de afaceri, traininguri, prezentări sau conferințe este pusă la dispoziția clienților o sală de conferințe, cu o caacitate de 50 de locuri, fiind amenajată corespunzător: video proiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare cu microfoane, internet wireless și servicii secretariale, la cerere.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, cameră pentru bagaje, seif la recepție, servicii de concierge, parcare supravegheată, transfer aeroport-hotel, rent a car.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora14:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Zalau