Hotel Helin
Craiova

Str. Calea București, nr. 88

Localizare

Hotelul este amplasat la doar 4 minute de aeroport și la 10 minute de centrul orașului.

Descriere HotelHelin Craiova

Hotelul Helin are o capacitate de cazare de 25 de camere dispuse în: 13 camere single, 6 double, 1 studio, 2 apartamente și 3 suite VIP. Camerele sunt mobilate modern și dispun de: TV LCD, telefon, internet WI-FI, minibar, aer condiționat, fier de călcat, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr, iar suita VIP dispune de jacuzzi.

Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri și oferă o gamă variată de preparate din bucătăria tradițională românească cât și din cea internațională. Pentru organizarea de conferințe, seminarii sau întâlniri de afaceri sunt puse la dispoziție săli de conferințe, dotate la standarde internaționale: videoproiectoare, sonorizare, microfoane mobile, ecrane de proiecție, flipcharturi, lumina naturală, climă.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, seif la recepție, spălătorie, cameră pentru bagaje, apel de trezire la cerere, parcare, rent a car.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Craiova