Hotel Hilton
Sibiu

Str. Pădurea Dumbrava, nr.1

Localizare

Hotelul este situat lângă Pădurea Dumbrava, la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional și la 5 minute de centrul medieval.

Descriere HotelHiltonSibiu

Hotelul Hilton dispune de 115 camere structurate în: 95 camere și 20 apartamente. Camerele sunt spațioase, mobilate elegant și cu bun gust și dispun de toate dotările necesare unei șederi plăcute: aer condiționat, Wi-Fi, TV, telefon cu acces internațional, seif, minibar, baie privată cu cabină de duș sau cadă, uscător de păr și balcon cu vedere spre Munții Carpați.

Petru servirea meselor, hotelul dispune de 3 restaurante ce își întâmpină oaspeții cu specialități românești, franțuzești și internaționale, precum și un bar englezesc unde se pot savura băuturi alese și cocktailuri. Întâlnirile de afaceri, simpozioanele sau seminariile se pot organiza în una din cele 4 săli de conferințe ce sunt dotate corespunzător.

Ca spații de agrement, hotelul pune la dispoziție 2 terenuri de tenis, un centru spa, o piscină interioară, saună finlandeză, jacuzzi, salon de coafură, sală de fitness și camere speciale de meditație și relaxare.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944