Hotel Hunguest Fenyo
Miercurea Ciuc

Str. Nicolae Bălcescu, nr. 11

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, aproape de parcul central.

Descriere Hotel Hunguest Fenyo Miercurea Ciuc

Hotelul  Hunguest Fenyo disune de 93 de camere structurate în: 27 camere cu pat patrimonial, 58 camere cu două paturi, 3 camere superioare, 3 apartamente și o suită compusă din două camere cu pat matrimonial. Camerele sunt amenajate cu bun gust și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, baie proprie cu cadă şi uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă preparate din bucătărie internaţională, ungurească și autohtonă. Timpul liber se poape petrece la bar ce oferă un bogat sortiment de băuturi, cocteiluri, specialităţi de cafea şi prăjituri. Pentru organizarea seminariilor, conferințelor sau întâlnirilor de afaceri sunt puse la dispoziție două săli de conferințe, fiind amenajate corespunzător: videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart, tv, sistem de sonorizare, microfoane fixe/mobile, telefon, fax, xerox.

Pentru momentele de relaxare hotelul dispune de un centrul Wellness, ce oferă: saună, masaj, jacuzzi, solar și sală de fitness.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Miercurea Ciuc