Hotel Iaki
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este situat în zona centrală a staţiunii, la 20 m de plajă.

Descriere HotelIakiMamaia

Poziţia privilegiată a hotelului în centrul staţiunii Mamaia, deschiderea spre mare sau spre lac, precum şi ambianţa de relaxare şi confort, sunt doar câteva elemente care vă vor asigura o vacanţă reuşită, atât pentru cei care doresc relaxare într-o locaţie de lux, cât şi pentru cei care doresc un concediu activ.

Hotelul IAKI are o capacitate de cazare de 244 de locuri dispuse în 122 de camere şi apartamente cu vedere parţială sau frontală la mare sau cu vedere la lac. În dotarea standard a spaţiilor de cazare intră următoarele facilităţi: minibar, aer condiţionat, televiziune prin cablu, telefon cu acces internaţional, internet, seif, grup sanitar propriu cu uscător de păr.

Restaurantul oferă preparate delicioase atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională. Momentele de relaxare se pot petrece la barul de la piscină ce pune la dispoziție o gamă variată de băuturi și cocktail-uri. Hotelul mai dispune și de un Piano Bar, amplasat lângă recepţie și o cofetărie-patiserie. Cele 5 săli de conferințe au o capacitate totală de 430 de locuri și pot găzdui diverse evenimente, fiind dotate la standarde internaționale.

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor următoarele facilităţi: piscină exterioară şi acoperită, plajă privată, curăţătorie, spălătorie, parcare (60 locuri) şi garaj subteran (35 locuri), jacuzzi, solarium, sală de fitness şi sală de aerobic, saună umedă şi uscată, masaj, salon de coafură şi cosmetică.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Solarium Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia