Hotel Ialomița
Amara

Str. Lacului, nr. 1

Localizare

Hotelul este situat la câteva minute de lacul Amara și la 7 km de Slobozia.

Descriere HotelIalomițaAmara

Hotelul Ialomița are o capacitate de cazare de 480 de locuri dispuse în camere single, duble și apartamente. Camerele sunt atent mobilate și dispun de: tv, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu.

Restaurantul, cu o capacitate de 240 de locuri, își întâmpină clienții cu preparate cu specific româneasc, într-o atmosferă plăcută. În sezonul cald mesele pot fi servite și pe terasă, având o capacitate de 200 de locuri. Centrul de conferințe are o capacitate de 200 de locuri și poate găzdui diverse evenimente, fiind dotat cu: sonorizare, flipchart, ecran de proiecție, video, sală de coffe-break.

Timpul liber se poate petrece pe terenul de volei sau de fotbal, ăar pentru cei mici hotelul dispune de piscină pentru copii. De asemenea, hotelul dispune de bază de tratament, ce oferă diverse tratamente: băi la cadă cu nămol, băi cu ape minerale în bazin, băi galvanice, împachetări cu nămol, dus subacval integral și parțial, curenți diadinamici, ultrasunet, unde scurte, solux, laserterapie, masaj terapeutic, gimnastică medicală, aerosoli.

Facilităţi hotel

Bar Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Minibar TV în cameră
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora10:00

 • Predare cameră

  Până la ora10:00

 • Politică de anulare

  -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

 • Hotel Parc Amara

  Parc Amara

  Str. Ana Ipătescu, nr. 1 , Amara
  La distanţa de 997 metri
« vezi toate hotelurile din Amara