Hotel Ibis
Constanta

Bld. Mircea cel Batrân, nr. 39B-41

Localizare

Hotelul este amplasat la 300 m de centrul orașului și la 20 m de mare.

Descriere HotelIbisConstanta

Hotelul Ibis este prevăzut cu 154 de spaţii de cazare dispuse în: 145 de camere duble, 7 apartamente şi 2 camere pentru persoanele cu handicap locomotor. Fiecare cameră este dotată cu: TV LCD, aer condiţionat, minibar, telefon, seif, radio, internet, baie proprie cu cabină de duș sau cadă și uscător de păr. Accesul în camere se face pe bază de cartelă electronică.

Hotelul deține un restaurant cu specific mediteranian "Sud & Cie" cu o capacitate de 100 de locuri, un lobby bar 24h/24 cu o capacitate de 50 de locuri, bussine corner.

Momentele de relaxare se pot petrece la saună, salonul de masaj sau sala de fitness, casino, bowling. Complexul deţine şi o parcare privată pentru clienţi  hotelului şi o terasă cu vedere la mare.

Cele 3 săli de conferinţe au o capacitele între 18 - 200, iar ca și facilități sunt prevăzute cu aer condiționat, apă plată în sală, kit sală conferință, foyere dedicate pauzelor de cafea, echipament tehnic: videoproiector, 2 flipcharturi, ecran proiecție.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Constanta