Hotel Ibis
Sibiu

Str. Calea Dumbrăvii, nr. 2-4

Localizare

Hotelul este situat în centrul orașului, la doar 5 minute distanță de cele mai importante repere și 15 minute de aeroport.

Descriere HotelIbisSibiu

Hotelul are o capacitate de cazare de 195 de camere structurate în: 11 apartamente, 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor, 99 de camere single cu pat matrimonial și 81 camere twin. Camerele sunt mobilate modern și utilate conform ultimelor standarde: internet, telefon cu acces internațional, cablu TV, aer condiționat, seif, baie proprie, accesul în camere facându-se pe bază de carduri electronice.

Mesele se pot servi la restaurantul propriu, cu o capacitate de 110 locuri, ce își întâmpină oaspeții cu preparate atât din bucătăria tradițional românească cât și din cea internațională. Pe timpul verii se poate utiliza și terasa. Băututile și cocktailurile aromate se pot savura în lobby bar, ce este deschis 24h/24.

Pentru întâlnirile de afaceri, conferințe și seminarii sunt puse la dispozitie 5 săli de conferințe, cu o capacitate totală de 600 de locuri, ce sunt amenajate corespunzător: videoproiector, 2 flipcharturi, ecran de protecție. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie supravegheată.

Datorită amplasării sale, se ajunge cu ușurință la obiective turistice ale orașului: Muzeul Naţional Brukenthal, Piaţa Mare, grădina zoologică.

 

 

Facilităţi hotel

Internet wireless Parcare Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sibiu