Hotel Împăratul Romanilor
Sibiu

Str. Nicolae Balcescu, nr. 4

Localizare

Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Descriere HotelÎmpăratul RomanilorSibiu

Situat într-o clădire ce datează din secolul al XVI-lea, hotelul Împăratul Romanilor impresionează prin arhitectura sa şi interioarele sale elegante.

Hotelul are o capacitate de cazare de 160 locuri de cazare dispuse în 93 de camere: 25 camere single, 32 camere duble, 25 garsoniere, 10 apartamente și un apartament prezidențial. Camerele sunt mobilate elegant, cu bun gust și dispun de dotări moderne: linie telefonică cu acces internațional, TV, minibar, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu, cu o capacitate de 170 de locuri, ce oferă preparate culinare din bucătăria tradiţională românească cât și din cea internațională. Pentru conferințe sau recepții, este pus la dispoziția clienților "Salonul Albastru",amenajat corespunzător. Hotelul dispune și de saloane de protocol, pentru 12 - 16 persoane.

Momentele de relaxare se pot petrece la piscină, jacuzzi, saună, masaj sau în sala de fitness.

 

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sibiu