Hotel Internațional
Sinaia

Str. Avram Iancu, nr. 1

Localizare

Hotelul este situat pe șoseaua DN1, la 200 m de centrul stațiunii și 1 km de gară.

Descriere HotelInternaționalSinaia

Hotelul Internațional dispune de 180 de camere, structurate în: 145 de camere duble standard, 1 cameră single, 14 junior suite, 6 camere duble de lux, 7 executive junior suite, 6 one bedroom suite și o cameră pentru persoanele cu dizabilități. Camerele sunt amenajate cu bun gust, cu mobilier din lemn masiv și au toate dotările necesare unei șederi plăcute, precum: internet, aer condiționat, TV, telefon cu acces internațional, seif, minibar, facilități de preparare ceai/cafea, baie proprie cu uscător de păr.

Mesele se pot servi în restaurantul clasic al hotelului, ce oferă preparate din bucătăria românească și internațională. Hotelul dispune de 11 săli de conferințe ce dispun de toate facilitățile necesare unei întâlniri de succes: retroproiector, flipchart, tablă magnetică, videoproiector, video + TV, sistem de traducere simultană, facilitati de coffee break.

Pentru momentele de relaxare și pentru mișcare sănătoasă, hotelul oferă: piscină, jacuzzi, saună umedă și uscată, sală de fitness, reflexoterapie,coafor, cosmetică, manichiură și pedichiură. Pentru divertisment sunt puse la dispoziția clienților 4 piste de bowling, 4 mese de biliard, fusball și un café-bar.

Facilităţi hotel

Bar Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia