Hotel Irish House
Sinaia

Bld. Carol I, nr. 18

Localizare

Hotelul este situat în centrul stațiunii, în apropierea Castelului Peleș.

Descriere HotelIrish HouseSinaia

Hotelul Irish House are o capacitate de cazare de 24 de locuri dispuse în 12 camere duble. Camerele sunt spațioase, fiecare având un stil diferit și dispun de toate facilitățile necesare unei vacanțe plăcute: TV, frigider, telefon, terasă cu balcon, grup sanitar propriu.

Restaurantul cu specific irlandez are o capacitate de 150 de locuri și oferă preparate cu specific irlandez, mâncare tradițională și internațională, într-un cadru intim. Terasa, cu o capcitate de 120 de locuri, este locul ideal pentru începerea zilei savurân o ceașcă de cafea,în aerul proaspăt de la munte. Barul de zi ce oferă o gamă variată de băuturi, poate fi folosit și ca sală de conferințe, având o capacitate de 60 de locuri. De asemenea, hotelul dispune și de parcare proprie.

Datorită amplasării sale centrale se ajunge cu ușurință la obiectivele turistice: Mănăstirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Muzeul George Enescu, Castelul Peleş și Pelișor.

Facilităţi hotel

Bar Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Tarife Hotel Irish House
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
** Mențiuni de plată : Pentru weekend se va achita un supliment de 20 Ron la tarifele afişate.
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii cu vârsta până la 7 ani, cazaţi in cameră cu părinţii, fără pat suplimentar neneficiază de gratuitate. Tariful pentru pat suplimetar este de 50 Ron/zi/pat (TVA inclus).

 • Animalele de companie

  Nu sunt acceptate animale de companie

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia