Hotel Kleyn
Constanta

Str. Primăverii, nr. 63 A

Localizare

Hotel este foarte aproape de lacul Tăbăcarie, complexul City Park, Delfinariu şi staţiunea Mamaia, vis-a-vis de stadionul de rugby-fotbal.

Descriere HotelKleynConstanta

Hotelul are o capacitate de cazare de 6 garsoniere şi 9 camere duble cu două paturi sau pat matrimonial. Camerele pun la dispoziţia clienţilor următoarele facilităţi: acces internet prin wireless, aer condiţionat, televizor cu cablu TV, baie în cameră cu uscător de păr şi cabină duş.

Restaurantul este prevăzut o terasă cu 140 de locuri ce oferă o gamă variată de preparate din bucătăria românească și cea internațională. Formaţia Domino te invită în fiecare seară de Joi până Duminică, să petreciți pe ritmuri muzicale pentru toate gusturile.

Ca și facilități ale hotelului amintim: room service, trezirea turiştilor la ora solicitată, informaţii despre prestări servicii locale, ziare şi reviste în holuri, asistenţă prim-ajutor în caz de accidente, cameră pentru bagaje, comenzi taxi, seif la recepție, curăţat încălţăminte, parcare păzită, expedieri corespondenţă, jocuri distractive (rummy, table, şah, cărţi), asistenţă cazare pasageri în alte unităţi hoteliere în/din localitate, loc de joacă pentru copii.

 De asemenea, contra cost hotelul oferă şi serviciile următoare: telefon / fax / xerox (recepţie), minibar, procurări şi rezervări bilete CFR, avion, călcătorie, spălătorie, sală de conferinţe cu o capacitate de 40 locuri, transport turistic cu maşina societăţi, transfer hotel-aeroport, rent-a-car.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Constanta