Hotel Larissa
Timisoara

Str. Aristide Demetriade, nr. 6

Localizare

Hotelul este situat la 10 minute de centrul oraşului și 5 minute de centrul comercial Iulius Mall.

Descriere HotelLarissaTimisoara

Hotelul Larissa dispune de: 7 camere duble cu duș, 2 camere duble cu cadă, 9 camere duble în regim single, 1 single cu velux, 1 apartament prezidențial cu jacuzzi și 1 apartament VIP cu gradină japoneză. Camerele sunt mobilate modern și cu bun gust și dispun de: internet wireless, TV, telefon cu acces internațional, minibar, baie proprie cu cabină de duș sau cadă.

Hotelul dispune și de restaurant ce oferă o gamă variată de preparate, atât din bucătăria tradițională românească cât și din cea internațională.

De asemenea se oferă și o serie de servicii, precum: recepție 24 ore, room-service, trezirea clienților la ora solicitată, masaj de relaxare în cameră, parcare interioară, comenzi taxi, intermediere rent-a-car.

Facilităţi hotel

Acceptă animalele Bar Internet wireless Jacuzzi Living Loc de joaca Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Tarife Hotel Larissa
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Animalele de companie

  Sunt acceptate animale de companie la cerere.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Master Card

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Timisoara