Hotel Levoslav House
Sibiu

Str. G-ral Magheru, nr.12

Localizare

Hotelul este situat în centrul istoric al orașului, aproape de principalele obiective turistice.

Descriere HotelLevoslav HouseSibiu

Decorat cu lucrări de artă originale cu subiect muzical și prin îmbinarea farmecului istoric cu decorul modern, hotelul Levoslav House este locația perfectă pentru turism și business travel.

Hotelul are o capacitate de cazare de 13 camere dispuse în: 7 apartamente, 3 camere double și 1 camera twin. Camerele sunt spațioase, cu un design unic și cu dotările necesare să creeze o atmosferă plăcută și confortabilă, precum: tv, aer condiţionat, internet, telefon, minibar și baie proprie cu uscător de păr.

În salonul hotelului se poate servi micul dejun tip bufet suedez. Întâlnirile de afaceri și conferințele se pot organiza în sala de conferințe, ce are o capacitate de 30 de locuri și este utilată corespunzător: dvd, flipchart, videoproiector, internet wireless. Sunt oferite și o serie de servicii, precum: parcare, presă locală, trezire la ora solicitată, room service, cameră de bagaje, spălătorie și călcătorie, transfer de la aeroport, mic dejun în camera, fax și copiator.

Datorită amplasării sale centrale, se poate vizita: Piața Mare, Muzeul Bruckenthal, Casa Artelor.

Facilităţi hotel

Internet wireless Parcare Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora15:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sibiu