Hotel Little Texas
Iasi

Stradela Moara de Vânt, nr. 31

Localizare

Hotelul este situat într-o zonă liniștită, ferită de zgomotul orașului.

Descriere HotelLittle TexasIasi

Hotelul Little Texas are o capacitate de cazare de 62 de locuri dispuse în camere, cu un decor american original. Acestea sunt spațioase și dotate cu: tv, internet, telefon, aer condiționat, minibar, grup sanitar propriu.

Mesele se pot servi în restaurantul propriu cu specific american, într-un cadru specific vestului salbatic. Pentru training-uri, întalniri de afaceri sau simpozioane sunt puse la dispoziție 3 săli de conferințe, ce sunt dotate la standarde internaționale: ecran de proiecție, flipchart, consumabile, internet wireless, videoproiector, sistem sonorizare. Pentru pauze de cafea și mese private este pusă la dispoziție o terasă în aer liber.

Sunt oferite și o serie de facilități, precum: room service, servicii de întreținere corporală, parcare privată, transport de la/către aeroport.

Facilităţi hotel

Internet wireless Living Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi