Hotel Majestic
Iasi

Str. Petru Rareş, nr. 7

Localizare

Hotelul este localizat în centrul orașului, la 650 de metri de Catedrala Mitropolitană.

Descriere HotelMajesticIasi

Hotelul Majestic are o capacitate de cazare de 42 de camere dispuse în camere single, duble și suite. Camerele sunt spațioase amenajate cubun gust și dispun de: tv, telefon, internet wireless, minibar, aer condiționat, baie proprie.

mesele se pot servi în restaurantul propriu ce oferă preparate delicioase atât din bucătăria tradiţional românească cât şi specialităţi franţuzeşti, într-o atmosferă elegantă. Pentru seminarii, simpozioane sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, cu o capacitate de 170 de locuri, fiind amenajată corespunzător: sistem de sonorizare, video proiector, ecran de proiecţie, flipchart, internet wireless.

Pentru relaxare oaspeții pot folosi centrul Spa, ce oferă: piscină, saună, baie turcească și masaj. Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, seif la recepție, apel de trezire la ora solicitată, servicii de secretariat, transmitere mesaje, parcare supravegheată.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Jacuzzi Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Iasi