Hotel Majestic
Jupiter

Jupiter

Localizare

Hotelul Majestic 3* este situat în partea nordică a staţiunii, la graniţa dintre Jupiter şi Neptun, la circa 100m distanţă de plajă.

Descriere HotelMajesticJupiter

Hotelul Majestic este una dintre cele mai căutate unităţi de cazare din Jupiter deoarece oferă condiţii bune de cazare, dotări şi facilităţi moderne.

Cazarea se face în 174 camere duble şi 8 apartamente, dotate cu TV cablu, telefon, baie proprie cu duș, aer condiţionat. Apartamentele au în plus living cu canapea extensibilă.

Oaspeții își pot începe diminețile cu un mic dejun consistent în stil bufet suedez, iar pentru prânz și cină este oferit un meniu diversificat, cu preparate din bucătăria românească și cea internațională. Pentru organizarea de conferințe, team building-uri sau întâlniri de afaceri este pusă la dispoziție o sală de conferințe, dotată corespunzător.

Sunt oferite și o serie de servicii și facilități, precum: seif la recepție, trezirea turiștilor la ora solicitată, spălătorie, internet wirless în loby, cameră de bagaje, parcare, comenzi taxi, sală de fitness, piscină, masaj, jocuri divertisment (șah, table, remmy), loc de joacă pentru copii.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Sală de conferinţe Saună Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Jupiter