Hotel Majestic
Mamaia

Bld. Mamaia

Localizare

Hotelul este localizat în partea de nord a staţiunii Mamaia, la aproximativ 1.5 km de centrul staţiunii si la 150 de metri de plajă.

Descriere HotelMajesticMamaia

Hotelul Majestic a fost complet renovat în anul 2011şi reprezintă o variantă bună de cazare pentru cei care doresc un sejur confortabil şi relaxant. Cazarea se face în 226 camere double, 8 garsoniere şi 13 apartamente de lux , fiecare dispunând de aer condiţionat, mobilier nou, băi proprii dotate cu uscător de păr şi cabine de duş, minibar, internet.

Hotelul s-a făcut cunoscut de-a lungul timpului datorită serviciilor de masă deosebite, servicii oferite în cele 7 restaurante proprii unde se servesc atât preparate tradiţionale româneşti cât şi internaţionale. Hotelul dispune şi de baruri, salon pentru micul dejun, room-service, parcare, schimb valutar, cofetărie, loc de joacă pentru copii, parc zoologic.

Pentru momentele de relaxare hotelul pune la dispoziție: jacuzzi, piscină, centru de înfrumuseţe, săli de fitness.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Loc de joaca Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Mamaia