Hotel Mara
Baia-Mare

Bld. Unirii, nr. 11

Localizare

Hotelul este amplasat în centrul orașului, la doar 1 km de gară.

Descriere HotelMaraBaia-Mare

Hotelul Mara dispune de 225 locuri de cazare structurate în: 95 camere double, 25 camere single și 4 apartamente. Camerele sunt mobilate cu mobilier din lemn masiv și dispun de: tv, telefon, internet, minibar, aer condiționat, baie proprie cu uscător de păr.

Restaurantul, cu o capacitate de 250 de locuri, oferă preparate diverse, atât din bucataria românească, cât și internațională, iar la bar se pot servi vinuri alese, băuturi alcoolice și răcoritoare. Pentru organizarea de seminarii, conferințe sau diverse sunt puse la dispoziție 4 săli de conferințe, cu o capacitate de până la 150 de locuri, fiind dotate cu: flipchart, ecran de proiecție, retroproiector, videoproiector, DVD, sonorizare, acces internet.

Zona Spa este o oază de relaxare atât pentru oaspeții hotelului, cât și pentru cei care vor sa se retragă de agitația urbană.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora14:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Baia-Mare