Hotel Mara
Sinaia

Platoul Izvor, Str. Toporașilor, nr. 1

Localizare

Hotelul este amplasat la câțiva km distanță de centrul stațiunii.

Descriere HotelMaraSinaia

Hotelul Mara are o capacitate de cazare de 256 de locuri, dispuse în 138 de camere: 22 single, 18 double twin, 50 matrimoniale, 20 duble matrimoniale de lux, 19 duplex, 4 apartamente Junior, 4 apartamente Senior și un apartament de lux. Camerele sunt atent mobilate și dotate cu: TV, telefon cu acces internațional, minibar, aer condiționat, internet, baie cu cadă și uscător de păr.

Restaurantul clasic, cu o capacitate de 150 de locuri, oferă preparate atât din bucătăria românească și internațională, iar la bar, cu o capacitate de 80 de locuri, se pot degusta o gamă variată de băuturi. Conferințele, seminariile sau diverse evenimente se pot organiza în una din cele 5 săli de conferințe, cu o capacitate între 40 și 200 de locuri, fiind amenajate corespunzător.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, seif la recepție, cameră de bagaje, apel de trezire la ora solicitată, spălătorie, rent a car, servicii de copiere, comenzi taxi, parcare luminată.

Facilităţi hotel

Bar Jacuzzi Living Masaj Parcare Piscină Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora10:00

  • Predare cameră

    Până la ora10:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia