Hotel Marami
Sinaia

Str. Furnica, nr. 52

Localizare

Hotelul este localizat la doar 5 minute de de mers pe jos de Castelul Peleș.

Descriere HotelMaramiSinaia

Hotelul Marami are o capacitate de cazare de 17 camere, amenajate în stil elegant și cu toate dotările necesare unei vacanțe relaxante: televizor, telefon, internet, minibar, baie proprie cu uscător păr.

Pentru conferințe, seminarii sau trainguri este pusă la dispozitie o sală de conferințe, cu o capacitate de 40 de persoane și cu toate dotările necesare unei întâlniri de succes: telefon, fax, internet, TV, video,DVD retroproiector, videoproiector, flip chart, birou auxiliar cu PC și telefon. De asemenea, hotelul dispune și de un restaurant, cu o capacitate de 40 de persoane, ce oferă preparate delicioase într-un mediu elegant.

Momentele de relaxare se pot petrece la centrul de relaxare, ce oferă saună, jacuzzi și aparate de fitness, sau se pot organiza excursii la punctele de interes turistic sau istoric.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: parcare cu pază, room-service,cutie pastrare valori, servicii de transfer aeroport/ gară,cursuri de schi.

Facilităţi hotel

Bar Jacuzzi Living Masaj Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Schimb valutar Seif la recepţie Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie cu cadă Baie în cameră Încălzire centrală Minibar Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Politici hotel
  • Cazare

    De la ora12:00

  • Predare cameră

    Până la ora12:00

  • Politică de anulare

    -

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Sinaia