Hotel Marshal Garden
Bucuresti

Calea Dorobanților, nr. 50B, sector 1

Localizare

Hotelul este situat în zona centrală, aproape de Piața Romană și la 2 km de Gara de Nord.

Descriere HotelMarshal GardenBucuresti

Hotelul Marshal Garden dispune de 63 de camere structurate în: 4 camere duble Standard, 55 camere duble Superior și 4 apartamente. Camerele sunt spațioase, decorate unic și dotate cu: cablu TV, telefon, internet wi-fi, mini bar, casetă de valori, produse cosmetice în baie, baie cu uscător de păr, halat și papuci de baie, accesul făcându-se pe bază de cartelă.

Mesele se pot servi pe terasa de la ultimul etaj sau în restaurant ce oferă preparate din bucătăria italiană, românească, cât și cea internațională. Momentele de relaxare se pot petrece în ceainărie sau în lobby bar unde se poate savura o cafea alături de prieteni sau parteneri de afaceri.

Pentru întâlnirile de afaceri sunt puse la dipoziție săli de conferințe, cu o capacitate totală de 630 de locuri, fiind amenajate corespunzător: videoproiector, sistem de sunet modular, sistem de traducere simultană, microfoane.

Hotelul oferă și o serie de facilități, precum: room service, apel de trezire, păstrare bagaje, acces la presa locală, parcare, recepționare și transmitere fax, masaj, saună, sală de fitness.

Facilităţi hotel

Bar Internet wireless Living Masaj Parcare Plată cu cardul Restaurant Room service Sală de conferinţe Saună Spălătorie TV

Facilităţi cameră

Aer condiţionat în cameră Baie în cameră Încălzire centrală Internet în cameră Minibar Seif în cameră Telefon în cameră TV în cameră Uscător păr
Tarife Hotel Marshal Garden
* Tarifele includ TVA și sunt exprimate pentru o noapte de cazare, în perioada
Politici hotel
 • Tarifele includ mic dejun
 • Cazare

  De la ora14:00

 • Predare cameră

  Până la ora12:00

 • Politică de anulare

  În cazul rezervărilor garantate cu avans, clientul poate anula rezervarea cu minim 48 de ore înaintea începerii sejurului.

 • Copii şi paturile extra

  Copiii până la vârsta de 7 ani beneficiază de gratuitate, dacă sunt folosite paturile existente. Un copil mai mare sau adult plăteşte 18 euro/noapte/persoană pentru pat suplimentar și diferența pentru mic dejun de 10 Euro, pentru a treia persoana, in limita disponibilitatii paturilor suplimentare.

 • Animalele de companie

  Nu este permis accesul cu animale de companie.

 • Cărţi credit acceptate:

  Visa, Mastercard/Eurocard, Maestro, American Express

Rezervă telefonic
0371 344 944

Hoteluri apropiate

« vezi toate hotelurile din Bucuresti